Hírek

Felsétáltunk és felkelt a nap!

Izgatottan vártuk a szeptember 29. hajnalt, néhány nappal korábban még esőt jósoltak aznap reggelre, de még előző este is felhős, borult időt vártunk. Az időjárás végül nagyon kegyes volt hozzánk, mert eső sem esett, sőt, pici késéssel ugyan, de a nap is kibukkant a felhők mögül, mikor felért a csapat a Gellért-hegyre.

Az esemény minden szempontból minden várakozásunkat felülmúlta. Végül összesen 158 adománygyűjtő Követ gyűjtött 21 különböző Jó Ügy javára és ez a csapat összesen 25 millió forint értékű adományt gyűjtött össze. Ez hatalmas siker, főleg azért, mert első alkalommal szerveztük meg az eseményt. És a hajnali séta is jól sikerült, nagyon jó volt a hangulat, mindenki felért a hegyre, ahol Jász Andris zenélt nekünk, tovább emelve az esemény fényét. Végül egy közös reggelivel zártuk a programot.

Szeretnénk megköszönni mind a 21 civil szervezet nevében a Követeknek a fáradlatatlan kampányolást, az adományozóknak peidg minden egyes adományt! Köszönjük azoknak is, akik segítettek az esemény létrejöttében: az Appy Nonprofit Zrt.-nek, a Nonprofit.hu-nak, a Pálinkaterasznak és minden önkéntesünknek, akik a helyszínen segítettek!

És természetesen lesz jövőre is "Új Nap - Új Remények", ahol reméljük, hogy mindenkivel újra találkozni fogunk.